Online δράσεις από πολιτιστικούς φορείς και οργανισμούς της Αθήνας

Πολιτιστικοί φορείς, ιδρύματα, οργανισμοί και ομάδες της Αθήνας μεταφέρουν τον Πολιτισμό στο σπίτι! Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Ανάπτυξη και Προβολή της Τουριστικής και Πολιτιστικής Ταυτότητας της Αθήνας», σας προτείνει μία σειρά από πολιτιστικές δράσεις φορέων, χώρων και ομάδων της Αθήνας, που μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά.

Πρόκειται -μεταξύ άλλων- για μικροταινίες, online προβολές, ψηφιακά αρχεία, ερμηνείες σε έργα κλασικής μουσικής, μουσειακές εκθέσεις και εικονικές περιηγήσεις, ντοκιμαντέρ -ιστορικού και πολιτιστικού περιεχομένου-, βιβλία σε ψηφιακή μορφή καθώς και δράσεις του ΟΠΑΝΔΑ και της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ.

Για να δείτε το σύνολο των δράσεων, πατήστε εδώ

Η λίστα θα εμπλουτίζεται, ενώ όποιος πολιτιστικός φορέας ή θεατρική ομάδα επιθυμεί να συμπεριληφθεί σε αυτή, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο mtsili@developathens.gr

Το έργο «Ανάπτυξη και Προβολή της Τουριστικής και Πολιτιστικής Ταυτότητας της Αθήνας», υλοποιείται στο πλαίσιο της Στρατηγικής Βιώσιμης ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων – ΕΑΤΑ ΑΕ «Αθήνα 2020: Βιώσιμη Ανάπτυξη για τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την καινοτομία». Η πράξη έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής στο Αστικό Περιβάλλον» του ΕΠ «Αττική» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

Search