ΔΤ: Παράταση για τις προνομιακές τιμές εγγραφής στο Travel Trade Athens 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράταση για τις προνομιακές τιμές εγγραφής στο Travel Trade Athens 2017
 

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και για τη διευκόλυνση των Ελλήνων suppliers, το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων (City of Athens Convention & Visitors Bureau – ACVB) αποφάσισε την παράταση στη δυνατότητα εγγραφής των επαγγελματιών του τουρισμού στο Travel Trade Athens 2017,  με προνομιακή τιμή.

Οι επαγγελματίες, που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα ραντεβού, μπορούν να εγγραφούν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017,  επωφελούμενοι των early bird rates.  

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών για συμμετοχή στο Travel Trade Athens 2017 είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2017. Η 5η συνάντηση των επαγγελματιών για την προβολή της Αθήνας είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όπως πάντα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association -ETOA).

Οι συμμετοχές των Buyers έχουν σχεδόν κλείσει, με σημαντικούς  εκπροσώπους των αγορών MICE καιeisure. Επιπλέον, για να απαντήσουμε στο αυξανόμενο ενδιαφέρον, επιλέξαμε να αναμορφώσουμε τη δομή του διοργάνωσης, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια συμμετεχόντων κι αυξήσαμε το μέσο χρόνο διάρκειας των προγραμματισμένων συναντήσεων, μεταξύ Buyers και Supplier, από 12’ σε 14’ λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.traveltradeathens.gr ή επικοινωνήστε με την ομάδα του ACVB και την κ. Κωνσταντίνα Ρούσσου στο traveltrade@athenscvb.gr & στα τηλ: 210 3312002 – 210 3253123

………………………………

Υπεύθυνη για τον Τύπο: Αννα Ζαρίφη, Ε.: azarifi@developathens.gr, Τ.: 210 3253123, Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Ελληνικά
Classified the content type like this: