Μήνυμα κατάστασης

Submissions for this form are closed.

Διοργάνωση σεμιναρίου με αντικείμενο «Δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της δράσης “Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”»

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Αθηναίων διοργανώνει Σεμινάριο με αντικείμενο «Δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της δράσης “Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”», στο πλαίσιο της οποίας ενισχύονται πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν στον τομέα του τουρισμού.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017, από τις 3:00 έως τις 6:00 το απόγευμα στους χώρους του ΚΣΕ, Παπαδιαμαντοπούλου 7, 11528 Αθήνα.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος το σεμινάριο θα επαναληφθεί την Τρίτη 28/11/2017 από τις 3:00 έως τις 6:00 το απόγευμα. Οι θέσεις για την Πέμπτη 23/11/2017 έχουν καλυφθεί.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν:

  • Τα βασικά χαρακτηριστικά της δράσης
  • Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να χρηματοδοτηθούν
  • Ποιες δραστηριότητες και ποιες δαπάνες είναι επιλέξιμες
  • Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τα κριτήρια αξιολόγησης
  • Ο τρόπος υλοποίησης των επιχειρηματικών σχεδίων που θα υπαχθούν
  • Οι όροι και προϋποθέσεις αλλά και οι περιορισμοί και οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που θα υπαχθούν στη δράση

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό προς το κοινό. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε, προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετάσχετε, να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί, ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 211-1077600.

Θα ακολουθήσει επικοινωνία από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας για την επιβεβαίωση της συμμετοχή σας.

Ελληνικά
Classified the content type like this: