Μήνυμα κατάστασης

Submissions for this form are closed.

Διοργάνωση σεμιναρίου με αντικείμενο «Δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της δράσης “Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης- B’ Κύκλος”»

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας οργανώνει σεμινάριο με θέμα «Δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της δράσης “Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης- B’ Κύκλος”», την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, από τις 3:00 έως τις 6:00 το απόγευμα στους χώρους του ΚΣΕ, Παπαδιαμαντοπούλου 7, 11528 Αθήνα.

Στο πλαίσιο της δράσης ενισχύονται πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι είναι άνεργοι, μισθωτοί ή αυτοαπασχολούμενοι για τη δημιουργία, οργάνωση, υποστήριξη και λειτουργία νέας ή υφιστάμενης δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητα τους.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν:

  • Τα βασικά χαρακτηριστικά της δράσης
  • Ποιοι μπορούν να χρηματοδοτηθούν μέσω της δράσης
  • Ποιες δραστηριότητες και ποιες δαπάνες μπορούν να χρηματοδοτηθούν
  • Οι διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τα κριτήρια αξιολόγησης
  • Ο τρόπος υλοποίησης των επιχειρηματικών σχεδίων που θα υπαχθούν
  • Οι όροι και προϋποθέσεις αλλά και οι περιορισμοί και οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που θα υπαχθούν στη δράση

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό προς το κοινό. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε, προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετάσχετε, να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 211-1077600. Θα ακολουθήσει επικοινωνία από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας για την επιβεβαίωση της συμμετοχή σας.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος το Σεμινάριο θα επαναληφθεί την Παρασκευή 7/7/2017 το απόγευμα από τις 2.00μμ έως τις 5.00μμ στους χώρους του ΚΣΕ Παπαδιαμαντοπούλου 7, Αθήνα.  Οι θέσεις για το Σεμινάριο της Πέμπτης 6/7/2017 έχουν καλυφθεί

Ελληνικά
Classified the content type like this: